Skip links
Гугъл ревю карта

Как да намерим нашият Google Review линк?

Google Reviews са важен аспект от онлайн присъствието на всяка компания. Те предоставят възможност на клиентите да споделят своите преживявания и да оставят отзиви за продуктите или услугите, които сте предоставили. За да улесните клиентите си да оставят отзиви, е важно да им предоставите лесен начин да намерят вашия Google Review линк.

Ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да намерите вашия Google Review линк:

Стъпка 1: Влезте в Google My Business

Първата стъпка е да влезете във вашия акаунт в Google My Business. Това е безплатна услуга, която ви позволява да управлявате информацията за вашия бизнес в Google.

Стъпка 2: Изберете вашия бизнес

След като сте влезли в Google My Business, ще видите списък с всички бизнеси, които сте добавили. Изберете компанията, за която искате да намерите Google Review линка.

Стъпка 3: Отидете на раздела "Отзиви"

В главното меню на Google My Business ще видите раздел "Отзиви". Щракнете върху него, за да отидете на страницата с отзиви за вашия бизнес.

Стъпка 4: Копирайте вашия Google Review линк

На страницата с отзиви ще видите вашия Google Review линк в горната част на страницата. Копирайте линка и го споделете с клиентите си, за да могат лесно да оставят отзиви за вас.

Сега, като знаете как да намерите вашия Google Review линк, можете да го споделите с клиентите си чрез различни канали - Google Review карта, социални мрежи, уебсайт и други. Не забравяйте да ги мотивирате да оставят отзиви и да споделят своите преживявания с други потенциални клиенти. Отзивите са ценен ресурс за вашата компания и могат да повлияят на решението на потенциални клиенти да изберат вас пред конкуренцията.

This website uses cookies to improve your web experience.